Дитячий день народження у Львові

Нам завжди хочеться бачити своїх дітей радісними та щасливими. Вони по-особливому чекають свят, адже знають, що отримають подарунки й багато гарних емоцій. Організувати святкування дитячих днів народжень – ще той виклик, адже треба врахувати багато нюансів. Та водночас це один із найяксравіших моментів у житті дорослих і дітей. 

Щоб вам було простіше провести подію, ми підготували декілька варіантів того, де можна це зробити. Тоді процес підготовки має бути легшим і приємнішим. Розгляньте популярні у Львові локації.

  1. Парки розваг
  2. Дитячі розважальні центри
  3. Квести та VR-клуби
  4. Святкування дитячого дня народження у кафе
  5. Де ще можна відсвяткувати день народження дитини?

Парки розваг

Ви зможете насолоджуватися дозвіллям разом із дітьми. Все це серед визначних пам'яток або в оточенні з гарними краєвидами. Існує багато дитячих парків розваг у різних містах і країнах. Вони створені для того, щоб подарувати вашій сім’ї години безтурботності: тематичні простори, гірки та басейни, мінігольф, заповідники, де ви можете відкрити чудеса флори та фауни та багато іншого. 

Парк розваг – це ідея для одноденної подорожі з дітьми, навіть якщо ви не у відпустці. Особливо якщо це місце, де плануєте провести день народження. Усередині сімейних парків зазвичай є зони, обладнані для ігор і догляду за малечею, а також місця для приємних пікніків. У деяких випадках можна купити вигідні квитки одразу на всі розваги чи на кілька днів, щоб весело провести час або прогулятися. 

Парк розваг Уруру

Тож де відсвяткувати дитяче день народження у Львові? Чудовий варіант – відвідати парк «Уруру» під містом. Там є зо двадцять анімованих динозаврів, які видають звуки. Ці велетні вражають дітей і зовсім не кусаються. Вони приємні на дотик, тож за бажання їх навіть можна погладити. Також у парку є гойдалки, сітки-лазанки, вежа з гірками, тюбінг і чимало інших розваг. І все це просто неба – дітки зможуть бавитися й водночас перебувати на свіжому повітрі серед природи. 

У парку можна провести день народження на 10+ осіб. На його території є велика піцерія, яка пропонує десять різних видів піци на дровах. А у спеціальній крамничці можна придбати безліч різноманітних сувенірів на згадку про яскраву подію. Тож якщо ви хочете провести свято у форматі активного відпочинку, приїжджайте до «Уруру». На діток там чекає багато пригод і веселощів, а також смачна їжа з небуденними розвагами посеред лісу. 

Парк розваг Уруру.

Уруру.

Парк розваг «Уруру» розташований на території відпочинкового комплексу «Бухта вікінгів». Тож там можна додатково розважитися, а також зупинитися в будиночках. Завдяки цьому ви відчуєте особливу єдність і природою та скандинавський затишок. 

Дозвольте дитячим мріям ожити: зателефонуйте за номером +38 (067) 512 5555 і домовтеся про святкування. Ви можете дізнатися більше про «Уруру» та розваги на сайті та сторінці FB. І хай відпочинок принесе насолоду і дітям, і дорослим!

Львівська область, Старе село, Лісова, 14
067-512-55-55

Дитячі розважальні центри

Це гарна нагода зібратися в певній локації, де зосереджено багато активних розваг для дітей. Зазвичай це лазанки, ігрові автомати, батути, гірки тощо. Тож кожен із компанії малечі зможе вибрати розвагу собі до душі. Також є спеціально облаштована кімната для святкового столу. Це хороший вибір для діток до 9 років, адже тим, хто старше, може бути вже не цікаво.

Дізнайтеся, в яких розважальних центрах можна провести день народження дитини у Львові.

Ігроленд 

Зручно, що вхід туди – вільний. Щоб відвідати атракціони чи розпочати ігри, потрібно використати спеціальну картку. Вона персональна та розрахована на багаторазове використання. Потрібно просто поповнити її на певну суму, а потім можна накопичувати бонуси та навіть отримати знижки. Дуже вигідно – скористатися різними пакетами ігор із фіксованою вартістю однієї гри (гуртом – дешевше). Тож це оптимальне рішення і для святкування різних подій. Розваги коштують в будні – 110 грн, а у вихідні – 130 грн. Винайняти аніматорів можна за суму від 225 грн. 

вул. Під Дубом, 7б (поверх 3)
067-630-66-34

Fly Kids

У цьому розважальному центрі є вигідні пропозиції для святкування. Дитячий квиток – 220 грн, а дорослий – усього 2. Для іменинника вхід буде безкоштовним. Та завдяки пакетам (Sky/Fly/Super Fly) можна заощадити до 20% від загальної вартості проведення події (вартість пакету – від 3000 грн).
Fly Kids зможе влаштувати свято під ключ. Вам потрібно тільки:

  • визначитися з пакетною пропозицією;
  • вибрати тематику дня народження (доступно 4 шоу-програми та 10 анімаційних);
  • забронювати банкетну залу (є 5 різних відповідно до тематики).

Дитячий день народження можна організувати за адресами:

  • вул. Патона, 37 (ТРЦ «Арсен»)
  • вул. Стрийська, 30 (King Cross Leopolis)

068-029-29-29

Дитячий розважальний центр Fly Kids.

Кузя

Тут спеціально розробляють сценарії для проведення дня народження відповідно до віку дитини. Вам запропонують танці, конкурси, пісні, вікторини та різноманітні ігри. Малечі особливо подобається аквагрим і шоу мильних бульбашок. Іменинника по-особливому привітають і подарують презенти з повітряних кульок. Розважальний центр працює щодня з 9:00 до 20:00. Святкування можна проводити в одній із трьох величезних кімнат.
«Кузя» пропонує 3 пакетні варіанти з 2-ма аніматорами: ціни – від 1975 до 3450 грн. У ціну пакетів включено гарне барвисте сервірування з улюбленими персонажами малечі. Їжу можна приносити з собою. За бажання ви можете замовити виїзд аніматорів (за 2 людини – 850 грн/год) на вашому транспорті. Щодо оплати решти послуг, уточніть за телефоном.

  • вул. Саксаганського, 14 (067-310-67-20)
  • вул. Зубрівська, 32 (063-748-31-31)

Квести та VR-клуби

Цирк, дитячі аніматори та кінотеатри – це вже те, що не цікавить вашу дитину? VR Port у Львові подарує чимало нових вражень завдяки атракціонам, які вражають і дітей, і дорослих. Це неординарний і особливо цікавий варіант на день народження хлопчика, хоча й багато дівчат полюбляють такий вид відпочинку. На вас чекають?

  • Близько десяти квест-кімнат у VR і дві класичні (у реальності). Тут кожна дитина знайде варіант собі до душі, адже заклад підписав контракт із найкращими розробниками.
  • Понад 40 різних VR-ігор. Можна позмагатися зі своїми друзями, спробувавши себе лучником, або влаштувати поєдинок на космічній арені.
  • Простір для святкування на компанії аж до 18 людей. Спеціально для цього VR Port розробив кілька пакетних пропозицій. Є опція зробити так, щоб на локації була лише ваша компанія – і ви могли відсвяткувати в затишній атмосфері.

вул. Ставова, 7В
096-638-16-74

VR Port у Львові.

Святкування дитячого дня народження у кафе

Це гарна нагода зібратися всією родиною, хресними дитини та друзями сім’ї. Тож якщо вам не підходить формат домашніх посиденьок, можна влаштувати банкет. У Львові надзвичайно багато закладів громадського харчування. Тож ми запропонуємо вам кілька порад, які допоможуть вибрати оптимальний варіант для важливої події.

Щоб зрозуміти, який тип ресторану вам підходить, спробуйте розділити їх на 3 категорії:

  • заклад із відкритим простором, де можна провести захід;
  • ресторан із зарезервованою ігровою зоною;
  • місце із закритим простором для вечірок.

Визначившись з місцем розташування, варто перейти до меню. Вам буде запропоновано багато варіантів, та найкраще – це:

  • дитяче меню;
  • фуршет на ваш вибір.

Існує багато ресторанів, які дотримуються цієї формули, тому що вона найкраще задовольняє смаки дітей без зайвих претензій. Найкраще, щоб меню на дитячий день народження було порційним, а обслуговування швидке. Все ж таки діти не можуть довго сидіти на одному місці. Це може бути класична піца, картопля фрі чи морозиво в кінці події. А завдяки барвистому оформленню посуду їсти буде веселіше.

Після того, як ви вибрали місце розташування та склали меню, вам просто потрібно вдосконалити вечірку, зробивши її єдиною у своєму роді. Найкраще влаштувати для діток особистий прийом (особливо якщо ви вирішите забронювати місце в ресторані з великим простором на вулиці). Ви можете розпочати подію віршем, танцем або привітанням із мильних бульбашок. Це допоможе розважити малечу. А батькам можна запропонувати аперитив у саду.

Де ще можна відсвяткувати день народження дитини?

Наостанок пропонуємо такі популярні варіанти:

  • Аквапарк «Пляж»

Це може бути святкування з аніматорами: на діток чекають різноманітні ігри на воді та незвичні конкурси. Їм запропонують пошукати скарби з піратами та покататися на водяних гірках. Це активний і корисний відпочинок, який точно запам’ятається малечі.

вул. Кн.Ольги, 114
067-673-98-57

  • Боулінг

Це місце, де можна не просто цікаво розважитися, а й розвинути багато навичок. Наприклад, покращити влучність, координацію рухів і окомір, а також потренувати м’язи. А після веселих змагань на малечу чекатиме святковий стіл прямо в боулінгу. Наприклад, у закладі Papashon часто відбувається святкування дитячого дня народження. Там відчинене інтерактивне кафе, тож діти можуть вибирати бажані страви, торкаючись екрану-столу. Це теж своєрідна розвага для малечі. Дві години гри коштують від 640 грн, та можна заощадити завдяки сертифікату від Pokupon.

вул. Кульпарківська, 226-а (VICTORIA GARDENS) 
032-259-10-10

Боулінг - святкування дитячого дня народження у Львові.

  • Кінотеатр

Це особливо круте рішення для підлітків. Розваги з аніматорами для них уже не актуальні. Навпаки ви можете допомогти дитині відчути її самостійність. Хай вона запросить своїх друзів до кінотеатру на новий фільм. Та й меншим діткам буде цікаво переглянути якусь дитячу комедію чи мультфільм.
Мережа кінотеатрів «Планета кіно» пропонує подивитися деякі стрічки, занурюючись у віртуальну реальність. А щоби посилити дитячу радість, завжди можна придбати попкорн або інші смаколики. А після кіноперегляду можна влаштувати святковий стіл у кафе поблизу. Якщо гості живуть у різних частинах Львова, можна зустрітися в центрі міста.

Під Дубом, 7А (Forum Lviv)
0 800 300 600

Організувати веселий захід із аніматорами, різними шоу та цілою програмою заходів – важлива справа. Та ще важливіше – створити в себе та дітей відчуття свята. Тож бажаємо успіхів і гарних спогадів від святкування. Сподіваємося, наша стаття допоможе вам у цьому. 

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Куди сходити на атракціони у Львові та біля містаКуди сходити на атракціони у Львові та біля міста

Бажаєте розважитися? У Львові є багато можливостей для того, аби цікаво провести дозвілля як наодинці, так і з сім’єю чи друзями. Завдяки безлічі пропозицій кожен зможе вибрати оптимальний варіант саме для себе. Та найбільше атракціони полюбляють діти, тож часто саме на них орієнтуються парки розваг.

Де поїсти з дітьми у Львові та за містомДе поїсти з дітьми у Львові та за містом

У Львові та області є дуже багато закладів громадського харчування. До міста навіть влаштовують гастротури з сусідніх областей. Водночас далеко не всі ресторани, кафе та кав’ярні можуть прийняти відвідувачів із дітьми. Тож якщо для вас важливо комфортно себе почувати й створити прийнятну атмосферу для дитини, варто вибрати заклади дружні до дітей.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС