Куди піти у Львові з дітьми

Львів багатий на вражаючі місця, де можна вдосталь натішитись забавами та наповнитись емоціями цілою сім'єю. Щоб малюки не просиджували час за смартфонами та іншими гаджетами, ми підготували статтю куди піти з дитиною у Львові.

Куди піти у Львові з дитиною?

Варто гарно спланувати відпочинок з дітьми у Львові, який би підходив під темперамент дитини та потреби сім`ї, тож ми поринаємо у світ цікавої розваги для дітей .

Активні розваги для дітей на природі це завше безпрограшний варіант. Організувати пікніки в найближчому парку чи лісі набагато простіше, ніж думає більшість людей. Кілька бутербродів та інших закусок, а також нарізані фрукти, і ви створили чудову вечірку. Ваші діти можуть бігати і грати, поки ви сидите, розслабившись. Але не забувайте про захист від кліщів.

Хоч просто прогулянки у парках, гарна ідея, але без активної діяльності, дитина швидко засумує. У Львові красива архітектура, пам`ятки та цікаві музеї, є безліч розважальних центрів, прекрасних театрів для наймолодших є маса варіантів куди піти з дітьми у Львові. Одна з найцікавіших ідей - відвідати парки розваг.

Парки розваг

Маленькі енерджайзери досліджують світ навколо, все цікаво, все нове та захоплююче, дітям буває важко зосередити увагу. Парки розваг - найулюбленіше місце для забав дітей, адже можна стрибати, бігати й дивуватися.

Унікальний парк біля Львова - Уруру, оточений лісом, подалі від метушливого міста, а площа дорівнює 11 гектарів. Чекає гостей навіть взимку!

Те, що неодмінно захопить: унікальні повнорозмірні копії динозаврів. Доісторичні тварини точно відтворені, тому Уруру ще й пізнавальний парк! Тут мешканці юрського періоду від маленьких до дорослих особин. В Уруру ви побачите, як динозавреня вилуплюється з яйця! А ще феєричне "виверження вулкана".

Та і це ще не все, безліч розваг ― гойдалки, гірки і захоплюючий ― сітчастий парк.

Безпечні сітки між деревами складають батут, на якому можна радісно підстрибувати. Ви можете спробувати також лазанки. Особливість парку є те, що всі активності може випробувати вся сім'я. Копальня золота дозволить дитині знати скарби та випробувати себе у пригоді. Інша розвага - містечко на воді, зона з піском та казкові вежі.

Тюбінг з особливою основою траси дозволяє кататися навіть влітку.

Дитячі розважальні центри у Львові

Дитячі розважальні центри у Львові пропонують гарний активний відпочинок. Відомі також як дитячі ігрові та розвиваючі центри, в основному акцентують увагу на розваги через спонтанну гру, але можуть також включати деякі елементи навчання. Ці центри пропонують великий вибір ігор, а багато з них також мають кафе для батьків. Серед найкращих місць, які пропонують відпочинок у Львові з дітьми:

  • Дитяча планета - цілий всесвіт розваг для дітей. Міцні батути для стрибків з батьками, роликовий майданчик, скеледром, лабіринт та багато інших активностей. Дітки також зможуть доєднатись до цікавих майстер-класів.

  • Ігроленд. Надувні батути, боулінг, ігрові симулятори, автомати де виграють призи. Боулінг - цікаве заняття, яким може насолодитися вся сім'я. Не потрібна поглиблена підготовка, ви можете орендувати взуття, та котити по алеях кулі. Окрім того, маленькі початківці можуть грати легшою кулею для боулінгу. Найкраще, що це зближує сім`ю, як весело святкувати страйки!

Зазвичай в Ігроленді є достатньо ігор, щоб кожен міг собі вибрати цікаве заняття. Окрім того, така активність надає вашим дітям різні стимули та забезпечує соціалізацію.

В закладі є пісочниці для найменших з кінетичним піском, гойдалки та каруселі.

  • Папашон цікавий автодромом, де діти навчаються водінню, та навіть можна змагатися цілій сім'ї. Атракціони для дітей та боулінг для вас.

  • Жу-Жу ― розважальний центр пропонує не тільки активне дозвілля, але й розвиток. Крім стандартних атракціонів, тут є арт студія, бізіборди, танці, заняття з англійської. За дітьми дивляться фахові вихователі та аніматори.

  • Дитячий розважальний центр Булька пропонує розваги від маленького до дорослого. Симулятор автошляхів Монако, спортивні ігрові автомати та інше. Батьки можуть насолодитися напоями, чашкою кави..

  • Комплекс Апекс має дзеркальний лабіринт, тут можна пограти у боулінг, баскетбол, покататись на роликах та машинах, є тир, лазерні бої, дитячий майданчик.

Музеї Львова для дітей

Що подивитись у львові з дітьми? Звичайно, музеї! Львів багатий на локації з приголомшливими експонатами. Ми склали список, які цікаво було б відвідати цілим сімейство.

  • Музей-Арсенал експонує зброю та оборонне знаряддя, від ХІ століття та аж до ХХ. Дитина не тільки наповниться враженнями, але й повчиться історії

  • Музей історії науки і техніки дозволить простежити науково-технічний прогрес. Експонати захоплюючі і дивовижні, буде потрібний супровід екскурсовода.

  • Палаццо Бандінеллі - захопливо побачити аристократичний побут XVII-XVIII століття. Експонуються витончені меблі, розкішний посуд, живописні картини та інтер'єр.

  • Музей науки Львів - цікаве дослідження науки через захоплюючі експонати, інтерактивні виставки та захоплюючі події. 

Музеї Львова для дітей пропонують ознайомитись з різними епохами поринути у світ захопливих історій.

Екскурсії для дітей у Львові

Вишукана архітектура Львова зробила місто культурною столицею України. Екскурсії для дітей у Львові пропонують поринути у цю красу та дослідити визначні місця.

  • Чудо поїзд - транспорт в історичному центрі з супроводом екскурсовода. Розпочинається тур біля ратуші і займає близько 1 години.
  • Аптека-музей - поринути в алхімічну лабораторію закладу, фармацевтики та спеціальних приладів. Рекомендований вік дитини від 10 років.
  • Майстерня Шоколаду - почути історію шоколаду, дізнатись процес створення унікальних цукерок. Екскурсія включає дегустацію.

Вистави для дітей у Львові

Куди піти у Львові з дітьми різного віку так щоб і вам було не нудно? Львів - ідеальне місто для тих, хто прагне наповнитися враженнями та гарантувати собі веселу прогулянку для всієї родини. Візит в театр - чудовий спосіб ознайомити дітей із мистецтвом та познайомити з новими формами розповіді. Це сприяє фантазії, соціалізації - і це те, чим можуть насолоджуватися і батьки!

Однак через різні вікові обмеження від театру до театру пошук універсальної вистави може бути складним завданням. Також можуть виникнути занепокоєння щодо того, чи підходить постановка, яку ви хочете переглянути, для певних вікових груп, і чи може це місце забезпечити приємні враження для ваших дітей.

Спочатку це може насторожити, але винагороди сімейного театрального виходу цілком варті того. Ми сподіваємось, що наведений нижче перелік допоможе батькам будь-якого маленького відвідувача театру зробити обґрунтований вибір.

Ось найкращі локації для відвідування.

  • Ляльковий театр ― візитівка Львова. Тут понад 20 цікавих вистав, які захоплюють малечу та сподобаються вам.

  • Театр естрадних мініатюр "І люди, і ляльки" - це комбіновані вистави для дітей у Львові, де в постановках беруть участь як і люди, так і ляльки.

  • Перший академічний український театр для дітей та юнацтва в репертуарі має вистави відомих сценаристів. Постановки захоплюють сюжетною лінією, людей всіх вікових категорій.

  • Львівський театр опери та балету ― визначна архітектурна локація Львова, яка пропонує всесвітньо відомі постановки. Цікаво буде для всієї родини.

  • Театр Заньковецької ― одна з найбільш улюблених вистав театру для діток є Пітер Пен, також безліч інших постановок для наймолодших.

Незалежно від того, чим ви та ваші діти займаєтесь, у вихідні є багато справ, які не передбачають сидіння перед телевізором чи смартфоном. 

Незалежно від того, чи це так захопливо, як поїздка в парк динозаврів чи активності в розважальному центрі, головне - вибратися з сім`єю та повеселитися. Зміна оточення впливає позитивно на ваш настрій і забезпечить добрий сон ваших дітей вечорами!

Знайти цікаві місця у Львові для дітей нескладно, важливо планувати заздалегідь маршрут, орієнтуючих по підказках, які ми зібрали. Так щоб відпочинок з дитиною у Львові залишив найкращі емоції та враження.

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Тюбінг в парку розваг УруруТюбінг в парку розваг Уруру

Коли надворі сніг, то зима сприймається якось по-особливому. Комусь хочеться ліпити сніговика, комусь – гуляти засніженими вулицями, а хтось більше воліє сидіти вдома, зігріваючись під пледом. Ви маєте вільний час і бажаєте якось розважитися? Можна зібрати компанію й вирушити на сноутюбінг біля Львова.

Куди поїхати на Новий рік з дітьми 2022Куди поїхати на Новий рік з дітьми 2022

І хоч надворі ще осінь, багато людей уже замислюється про новорічні свята. Де, як і з ким провести їх, аби отримати багато гарних вражень. Звісно, у часи пандемії дещо важко планувати дозвілля на Новий рік з дітьми. Та краще завчасно подбати про це, ніж шукати щось в останній момент.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС