Куди поїхати на Новий рік з дітьми 2022

І хоч надворі ще осінь, багато людей уже замислюється про новорічні свята. Де, як і з ким провести їх, аби отримати багато гарних вражень. Звісно, у часи пандемії дещо важко планувати дозвілля на Новий рік з дітьми. Та краще завчасно подбати про це, ніж шукати щось в останній момент. 

Для когось оптимальний варіант – це по-звичному посидіти вдома, накривши святковий стіл. З телевізора лунатимуть привітання, які приглушуватиме дзвін келихів із шампанським. Та навіть атмосфера комфорту та домашнього затишку не обіцятиме якихось особливих і дійсно яскравих емоцій. А татко в образі Святого Миколая чи Діда Мороза малечі може здатися надто знайомим.

Можливо, ви бажаєте влаштувати виключно родинний відпочинок? Або ж поїхати кудись із дітьми, запросивши також сім’ї своїх друзів. У Львові та поблизу є багато цікавих варіантів, аби відсвяткувати Новий 2022 рік. Дізнайтеся про них більше, щоби завчасно спланувати вихідні.

  1. Святкування Нового року у Львові
  2. Новий рік 2022 у Карпатах
  3. Де зустріти Новий рік із дитиною за кордоном?

Святкування Нового року у Львові

Взимку гостей і мешканців міста, як завжди, чекатимуть святкування в центрі міста. Та вони мають проходити з дотриманням карантинних обмежень, установлених у певний період. Місто планує відмовитися від значних заходів, проте традиційно встановить ялинку, дідух і шопку. 

На площі Ринок із 7-го грудня має запрацювати ковзанка. Щоправда, з обмеженою кількістю людей, які дотримуються маскового режиму. З 10-го грудня у Львові планують відкрити ще одну ковзанку – в центрі «Медик».

Парк розваг Уруру

Пориньте у фантастичні пригоди у розважальному парку «Уруру». Це простір, де діти зможуть насолодитися відпочинком і отримати абсолютно нові враження. Парк має територію близько 9 га. Він розташований посеред лісу й належить до відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів». 

Парк розваг Уруру.

Це прекрасний вибір, щоб організувати відпочинок у Львові з дітьми на Новий рік. «Уруру» розташований поблизу міста (с. Старе Село, вул. Лісова 14) й до нього зручно добиратися власним авто. Також можна скористатися автобусами, які курсують Львівщиною. 

У парку ж різноманітні розваги для малечі віком від 2 років. Старшим діткам особливо подобаються велетенські динозаври, які можуть рухатися та навіть видавати різні звуки. Та не варто їх боятися: вони не причинять шкоди. Можна навіть погладити тваринок, вони м’які на дотик. На малечу чекають лазанки, гойдалки, парк із сіток на деревах, тюбінг, гірки та багато іншого. І всі атракціони – на свіжому повітрі. 

А коли після активного відпочинку дітки зголоднішають, то можна поласувати смачною піцою на дровах. А на згадку про відвідування «Уруру» парк пропонує придбати різноманітні сувеніри у спеціальному магазині. Ви можете залишитися на території надовше, забронювавши житло у «Бухті Вікінгів». Цей відпочинковий комплекс також пропонує багато розваг, та здебільшого вже для дорослих. 

Тож це гарний варіант для святкування як Нового року, так і інших важливих подій. Кличте туди сім’ю та друзів, щоби провести час у прекрасній компанії. Дізнайтеся більше на сайті «Уруру» https://ururu.in.ua/ та сторінці у Фейсбуці https://www.facebook.com/parkururu/. Можна домовитися про святкування та поставити питання, які вас цікавлять, за телефоном: +38 (067) 512 5555.

Новий рік 2022 у Карпатах

На зимові свята на вас чекає справжня казка в горах. Як щодо того, щоб розділити ці враження з близькими? Зокрема, святкування Нового року з дитиною подарує вам особливі спогади та можливість зблизитися з сім’єю. У Карпатах ви зможете:

  • знайти розваги на будь-який смак;
  • відчути особливу атмосферу в оточенні засніжених гір;
  • дізнатися більше про місцеві традиції;
  • спробувати локальну кухню;
  • побачити стародавні обряди;
  • весело провести час у компанії родини та друзів.

На Новий рік з дитиною у Карпатах ви зможете відпочити від гамірного міста. Побудьте подалі від метушні – у спокої й тиші гір. Саме у Карпатах ви зможете відчути особливу атмосферу зимових свят із гуцульським колоритом.

Новий рік в Карпатах.

Де зустріти Новий рік із дитиною за кордоном?

  • Туреччина

Це доволі популярний напрям в літній та осінній сезони. Та варто розглянути його і взимку. На вас чекають привабливі за ціною пропозиції та значно тепліша погода, ніж в України. Зазвичай на Новий рік температура в Туреччині +10 градусів і вище. Святкові гуляння 2021-22 мають гарно пройти у Стамбулі. Тут настання Нового року відзначають дуже яскраво, прикрашаючи місто гірляндами та влаштовуючи різноманітні шоу. Разом із дітками можна відвідати парки розваг.

Новий рік у Туреччині.

  • Прага 

Це надзвичайно гарне місто, розташоване в центральній Європі. Воно приваблює своєю красою навіть взимку, тому тут багато туристів. Коли бруківка та черепичні дахи засніжені, це схоже на казку. Прага має палаци й замки, величні мости, безліч історичних і культурних пам’яток. Також вона порадує різдвяним ярмарком і смачними стравами. Зустріти Новий рік з дітьми можна, відвідавши парк розваг Creative World або вирушивши до аквапарку Aquapalace Praha.

Бажаємо вам чудово провести свята й стати ще ближчими для своєї дитини!

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Дитячий день народження у ЛьвовіДитячий день народження у Львові

Нам завжди хочеться бачити своїх дітей радісними та щасливими. Вони по-особливому чекають свят, адже знають, що отримають подарунки й багато гарних емоцій. Організувати святкування дитячих днів народжень – ще той виклик, адже треба врахувати багато нюансів. Та водночас це один із найяксравіших моментів у житті дорослих і дітей.

Куди сходити на атракціони у Львові та біля містаКуди сходити на атракціони у Львові та біля міста

Бажаєте розважитися? У Львові є багато можливостей для того, аби цікаво провести дозвілля як наодинці, так і з сім’єю чи друзями. Завдяки безлічі пропозицій кожен зможе вибрати оптимальний варіант саме для себе. Та найбільше атракціони полюбляють діти, тож часто саме на них орієнтуються парки розваг.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС