Куди поїхати з дітьми

Намагаєтесь вирішити, куди поїхати з дітьми? Західна Україна насичена інтригуючими місцями для вивчення, проте важко звузити варіанти, які сподобаються як дітям, так і дорослим.

Вихідні не обов`язково означають два дні в звичній обстановці з дітьми. Хоча проводити час з дітьми в затишному домі чудово, але так само добре втекти за місто на сімейні вихідні і набратися незабутніх вражень.

В щоденному житті батьки настільки зайняті жонглюванням гуртками, додатковими занняттями для дітей, що часто не приділяють час на зв`язок з природою чи один з одним. Короткі канікули, орієнтовані на природу, дозволяють батькам та дітям відключатися від технологій та повсякденних стресів для створення спогадів на все життя. Відновіть почуття дива!

Ми склали список красивих та цікавих місць куди поїхати на вихідні з дітьми на теренах Західної України, і гарно провести вікенд на природі. У цьому списку найкращих місць для сімейного відпочинку представлені місця, які є приємними для родин, цікаві для будь-якого віку, і пропонують великий вибір способів набавитися та відпочити.

Парк розваг УРУРУ у Львові

По праву перше місце найцікавіших локацій займає парк розваг УРУРУ, розташований на території комплексу Бухта Вікінгів. Тут вас зустрінуть повнорозмірні макети динозаврів. Доісторичні жителі відтворені в точності до уявлень науковців. Анімовані динозаври можуть налякати своєю реалістичністю та грізним риком, тож попередьте дітей, що це макети які не зрушать з місця. Найбільший динозавр - 12 метрів заввишки!

А унікальний тюбінг парк в Уруру працює навіть влітку, оскільки особливе покриття дозволяє зїжджати на надувних колах за будь-якої пори. Є як і спокійніший - сімейний варіант, так і швидкісний екстремальний з поворотами.

Цікаве водяне містечко запропонує прокататись на плотах. На іншій локації, діти зможуть спробувати себе в ролі добувачів золота. А менші діти зможуть досхочу побавитися в піску.

Зоопарк Лімпопо в Меденичах

Їхати від Львова до Зоопарку приблизно годину, близько 60 км. В Лімпопо діти познайомляться з тваринами з різних континентів. Площа зоопарку дорівнює 3.5 гектара. Із захопленням можна розглядати дикий світ тварин. Тут забезпечені необхідні умови для якісного життя екзотичних видів.

В Лімпопо мешкають тварин з Червоної Книги. Сімейство котячих: уссурійський тигр, лев, пума, чорний ягуар, леопард і рись - зачарують. Після екскурсії зоопарком, діти можуть побавитись на майданчику.

Ведмежий притулок Домажир

Всього в 30 хв їзди від Львова розташовується Домажир. Притулок відомий хорошим ставленням до тварин, тут умови проживання бурих ведмедів максимально наближені до природних. Ведмеді, які зараз в притулку, врятовані з різних закладів, де їх жорстоко утримували. Проживши довго в неволі, вони не адаптовані до життя в лісі, тому притулок найкращий для них варіант.

Тут ви також можете придбати сувеніри на згадку та для підтримки Домажир. Також на території функціонує кафе. Відпочинок біля Львова з дітьми також може бути пізнавальним, як і активним.

Равликова та зміїна ферма "Західний равлик" в селі Солонка

"Західний Равлик" - це нестандартна ферма, де продають та вирощують їстівних равликів. Якщо ваша сім'я доволі авантюрна - це цікавий варіант. А ще тут тримають змій - вужів. Молоде подружжя фермерів утримує ці дві справи, як їм це вдається, ексклюзивне питання екскурсії. Тут батьки зможуть скуштувати равликів за келихом хорошого вина зі шматком випеченого багета.

Скелі Довбуша на заході Івано-Франківської області 

Визначна пам'ятка історії та природне надбання - Скелі Довбуша. Згідно переказів, це місце табору опришків (XVIII століття), загону Олекси Довбуша. Та Історія скелі розпочинається ще в X-XII ст, коли язичники мали тут свої капища.

Скелі розташовані в лісі, з їхніх вершин відкриваються чудові види на гори. Таємні ходи, чіткі геометричні печери і стародавні символи на стінах скелі сподобаються поціновувачам. Тут пропонується екскурсія, верхова їзда, книги та сувеніри, ви також можете скуштувати традиційні страви.

Відпочинок в карпатах з дітьми

Відпочинок в Карпатах з дітьми залишається найпростішою та найякіснішою ідеєю провести вихідні. Улюблене місце для розваг пропонує смт Славське. Забезпечена інфраструктура задовольнить всі вікові групи. А мальовничі гори та природа припадуть до душі. Ви можете поїсти традиційних карпатських страв, купити сувеніри та підйомнику добратись до вершин звідки відкривається неймовірний краєвид.

Взимку місце чудове для лиж чи сноубордингу, ви також можете скористатися послугами інструктора для безпечного спуску.

Відпочинок в Карпатах у готелі-замку Вежа Ведмежа

Ви можете всією сімєю поринуту в справжню казку. Діти приміряти ролі принців та принцес, а ви отримати королівський відпочинок... Дивовижні українські Карпати надають унікальну можливість втілити мрію в реальність. Якісний сервіс та природні надбання, гарантують фантастичну атмосферу в готелі-замку Вежа Ведмежа.

Сімейний відпочинок у Карпатах може і мусить бути комфортним і відповідати очікуванням. Навіть найменші деталі тут цікаві, мета комплексу забезпечити високий клас відпочинку та розваги з дітьми в Карпатах

Буває не просто піклуватися про діток, проте персонал орієнтований на допомогу з цим завданням:

Здорове сімейне харчування забезпечене, гарантуються смачні поживні страви, які включають спеціальне дитяче меню.

Ресторан пропонує дитячі страви для зовсім крихітних дітей, такі як молочні та безмолочні каші та супи-пюре. І враховують страви для дітей схильних до алергій. Ви можете коректувати інгредієнти - все, що необхідно для малюка.

  • працює няня - дітки будуть в безпеці під наглядом фахівця. За потреби ви можете відлучитись.
  • анімована дитяча вечірка - талановиті актори захоплять дітей.
  • також комфортно проживати з дітьми
  • малюки до шести років розміщуються безоплатно
  • кожна кімната дозволяє помісити переносне ліжечко
  • VIP-апартаменти мають дитячу кімнату з туалетом та ванною

    Всією сімєю можна відвідати басейн з зоною для дітей. Зайнятися верховою їздою, а також активним спортом: теніс, бадмінтон, баскетбол. Постріляти з лука та арбалета.

    Пропонується захоплююча прогулянка по карпатах "Ведмежа Стежина".

    Відпочинок з дітьми може і мусить бути захоплюючим і пізнавальним водночас, адже нові враження спонукають до розвитку та задоволеністю життям та позбавлення стресу. Сподіваємося, що цей список для допомоги знаходження варіантів відпочинку, який є цікавим для дорослих та маленьких мандрівників став вам у пригоді.

    • є стільці для годування дітей
    • у літніх павільйонах встановлені дитячі крісла-гойдалки
    • розваги для ваших дітей
    • великий майданчик на відкритому повітрі, де є пісочниця та батут
    • спеціальна кімната з іграшками, книгами та кінотекою.
    • є навіть квадроцикли та дитячі велосипеди
    • лазанка для дітей
    • зоопарк з вівцями, козами, кроликами й фазани. А також Королівський папуга, який говорить.

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Парк розваг УруруПарк розваг Уруру

Львів та околиці вміють дивувати. Унікальний парк розваг Уруру, який розташований посеред мальовничої території Бухта вікінгів пропонує зануритись в доісторичні часи. Такий парк розваг у Львові та околицях чекає на гостей будь-якої вікової групи цілий рік. Вам відкриється виставка динозаврів в повний зріст, які реалістично відтворені. Величезні доісторичні тварини навіть рухаються. Для активною дітвори передбачені сітчасті батути, але не просто для стрибків. Це цілий сітчастий парк для розваг всієї сім'ї. Незабутній вікенд гарантовано!

Куди піти у Львові з дітьмиКуди піти у Львові з дітьми

Львів багатий на вражаючі місця, де можна вдосталь натішитись забавами та наповнитись емоціями цілою сім'єю. Щоб малюки не просиджували час за смартфонами та іншими гаджетами, ми підготували статтю куди піти з дитиною у Львові.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС