Куди сходити на атракціони у Львові та біля міста

Бажаєте розважитися? У Львові є багато можливостей для того, аби цікаво провести дозвілля як наодинці, так і з сім’єю чи друзями. Завдяки безлічі пропозицій кожен зможе вибрати оптимальний варіант саме для себе. Та найбільше атракціони полюбляють діти, тож часто саме на них орієнтуються парки розваг.
Дізнайтеся більше про те, які можна знайти атракціони у Львові та області. 

  1. Атракціони в парку розваг Уруру
  2. Атракціони в Парку культури

Атракціони в парку розваг Уруру

Цей парк розташований поблизу Львова, він у своєму роді унікальний. «Уруру» – це затишний простір на 11 га прямо посеред лісу. Цього місця цілком достатньо для того, щоб розмістити багато різних ігор і розваг. У парку не чутно, як їздять автомобілі, й можна подихати чистим повітрям.

Найбільш упізнавані в «Уруру» – це динозаври. А саме – макети, які відтворюють доісторичних тварин у натуральних розмірах і демонструють їхній вигляд. Діткам цікаво спостерігати за динозаврами, адже вони анімовані та здатні ричати. Це дуже правдиві муляжі, якими завжди захоплюється малеча.

Можна відвідати такі атракціони Уруру:

  • мотузковий парк;
  • гірки;
  • тюбінг;
  • територію з динозаврами;

Динозаври Уруру.

  • великий і маленький батути;
  • сітку-лазанку;
  • амфітеатр;
  • ферму;
  • лазанки-вежі;
  • велику та малу гойдалки;
  • зіплайн;
  • вавилонську вежу;
  • скеледром;
  • сафарі;
  • золоту копальню;
  • водяне містечко.

 «Уруру» не обмежується тільки парком динозаврів і атракціонами. На його території також є піцерія, де виготовляють дуже смачну піцу в печі на дровах. А ті, хто обожнює динозаврів, буде в захваті від сувенірної крамниці. Вхід на територію «Уруру» коштує 250 грн/дитини. Та якщо зріст малечі менший за 90 см, її пропустять безкоштовно. Парк розваг працює без вихідних із 10 до 20 години. 

Відвідайте його за адресою Старе село, вул. Лісова 14 (Львівська область – 12 км від Львова, як їхати до Бібрки трасою Н09). Парк атракціонів Уруру чекає всіх, хто хоче зробити своє дозвілля більш цікавим і різноманітним. 

Тюбінг біля Львова.

Атракціони в парку розваг Уруру.

Атракціони в Парку культури

Він розташований у Львові, і вважається пам’яткою місцевого значення. Там часто прогулюються як мешканці міста, так і туристи. В парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького часто відбуваються якісь заходи. Це можуть бути концерти, кінопокази, святкові програми, фестивалі, циркові вистави та інші події. Відвідувачі можуть орендувати дитячі машинки, порозважатися на атракціонах, побувати в літньому Зеленому театрі та поласувати смачненьким у кафе.

Парк атракціонів – це містечко, розташоване внизу парку. Воно працює щоліта й має багато різноманітних розважальних конструкцій. Це можуть бути як старі атракціони ще радянських часів, так і сучасна техніка. Квитки на них можна придбати або в касі, або в додатку Приват24 (через QR-код). 

На вас чекають різні атракціони, зокрема:

  • CHOCO CUPS – обертальні чаші

Вони підійдуть для малечі від 3-х років і молодшого шкільного віку. На кожну дитину потрібен окремий квиток. Чаші обертаються протягом 3 хвилин – стільки триває відвідування атракціони.

  • Вежа падіння «Кенгуру»

Вона призначена для дітей від 6-ти років і зростом від 90 см. Тривалість катання – теж 3 хвилини. Зважайте на те, що атракціон не можуть відвідувати ті, хто має захворювання хребта та серця. Також – проблеми з вестибулярним апаратом, порушення психіки чи координації рухів.

  • Карусель «Машинки»

Вікове обмеження незначне: для дітей від 3-х років (дошкільного віку та молодшого шкільного). На кожну дитину потрібен свій квиток. Малеча теж кататиметься на машинках протягом 3 хвилин за один раз.

  • Карусель ланцюгова

Атракціон "Дитяча ланцюгова карусель". Вікові обмеження такі ж, як і у попередній каруселі. Важливо: не допускайте дитину на атракціон, якщо в неї є проблеми з психічним станом, вестибулярним апаратом або координацією рухів. Для дорослих відвідувачів цей атракціон не призначений.

  • Автомобіль, який літає

А от на ньому зможуть «політати» і діти, і дорослі. Зокрема, можна супроводжувати свою дитину, якщо їй ще не виповнилося 10 років. Зважайте на те, що потрібно купити окремий квиток для малечі, і окремий для дорослого. Обмеження за станом здоров’я такі ж, як і у попередньому атракціоні – каруселі. Дорослі також не мають бути у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння.

Атракціони в парку культури.

Це лише деякі з варіанти дозвілля, які пропонує парк атракціонів у Львові. На одні вихідні можна провести час там, на інші – поїхати до «Уруру», щоб відпочинок був різноманітним. Бажаємо гарно провести час!

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Де поїсти з дітьми у Львові та за містомДе поїсти з дітьми у Львові та за містом

У Львові та області є дуже багато закладів громадського харчування. До міста навіть влаштовують гастротури з сусідніх областей. Водночас далеко не всі ресторани, кафе та кав’ярні можуть прийняти відвідувачів із дітьми. Тож якщо для вас важливо комфортно себе почувати й створити прийнятну атмосферу для дитини, варто вибрати заклади дружні до дітей.

Куди поїхати з дітьмиКуди поїхати з дітьми

Намагаєтесь вирішити, куди поїхати з дітьми? Західна Україна насичена інтригуючими місцями для вивчення, проте важко звузити варіанти, які сподобаються як дітям, так і дорослим. Вихідні не обов`язково означають два дні в звичній обстановці з дітьми. Хоча проводити час з дітьми в затишному домі чудово, але так само добре втекти за місто на сімейні вихідні і набратися незабутніх вражень.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС