Парк розваг Уруру

Львів та околиці вміють дивувати. Унікальний парк розваг Уруру, який розташований посеред мальовничої території Бухта вікінгів пропонує зануритись в доісторичні часи. Такий парк розваг у Львові та околицях чекає на гостей будь-якої вікової групи цілий рік. Вам відкриється виставка динозаврів в повний зріст, які реалістично відтворені. Величезні доісторичні тварини навіть рухаються. Для активною дітвори передбачені сітчасті батути, але не просто для стрибків. Це цілий сітчастий парк для розваг всієї сім'ї. Незабутній вікенд гарантовано!

Виставка динозаврів біля Львова

Щоб потрапити в парк динозаврів зі Львова, вам слід їхати в сторону міста Бібрка. Біля зупинки "Водники" поверніть ліворуч до Бухти Вікінгів. Парк розваг Уруру й відпочинковий комплекс мають суміжний заїзд, та згодом їх розмежують.

Види динозаврів в парку Уруру

Динозаври - найбільша атракція Уруру, парк налічує 22 анімованих тварин. Вони м'які на дотик, а через те, що рухомі та видають рик, виглядають як живі. Діти в захваті, від спостереження за реалістичними копіями справжніх динозаврів. Щоб унеможливити переляк дитини, підготуйте її заздалегідь. Поясніть, що це макети, які не зрушать з місця.

Тварини відтворенні згідно досліджень науковців у відповідності зі справжніми розмірами.

Тиранозавр (T-rex), напевне, улюблений динозавр дітей. Адже він вважається королем, і виставка саме на ньому поставила акцент. Висота Тиранозавра - 12 м. Це дійсно вражає. В менших тварин передбачені сидіння, діти зможуть покатитись на них.

Сітчастий парк, тюбінг та інші розваги в УРУРУ

Після побаченого дива, захочеться вдосталь пострибати та вивільнити енергію. Посеред мальовничого лісу простягається спеціальні безпечні сітки, які трансформуються в неймовірні батути. Сітчастий парк навіть пристосований для гри в футбол.

Розваги для дітей включають також тюбінг. І це дозвілля доступне не тільки взимку. Тюбінг парк завдяки спеціальній основі траси, функціонує навіть в спекотні дні.

Парк розваг Уруру пропонує також класичні забавки для найменших діток: спуск з гірок, гойдалки.

Всі атракціони відповідають строгим стандартам безпеки - краї закруглені, відсутні важкі металеві конструкції. Ціна за вхід - 150 грн, а для дітей зростом до 90 см - безоплатно. Парк Уруру чекає гостей щодня з 10 до 22 години цілий рік, тут ви зможете урізноманітнити своє дозвілля та набратися нових вражень.

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Куди піти у Львові з дітьмиКуди піти у Львові з дітьми

Львів багатий на вражаючі місця, де можна вдосталь натішитись забавами та наповнитись емоціями цілою сім'єю. Щоб малюки не просиджували час за смартфонами та іншими гаджетами, ми підготували статтю куди піти з дитиною у Львові.

Тюбінг в парку розваг УруруТюбінг в парку розваг Уруру

Коли надворі сніг, то зима сприймається якось по-особливому. Комусь хочеться ліпити сніговика, комусь – гуляти засніженими вулицями, а хтось більше воліє сидіти вдома, зігріваючись під пледом. Ви маєте вільний час і бажаєте якось розважитися? Можна зібрати компанію й вирушити на сноутюбінг біля Львова.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС