Тюбінг в парку розваг Уруру

Коли надворі сніг, то зима сприймається якось по-особливому. Комусь хочеться ліпити сніговика, комусь – гуляти засніженими вулицями, а хтось більше воліє сидіти вдома, зігріваючись під пледом. Ви маєте вільний час і бажаєте якось розважитися? Можна зібрати компанію й вирушити на сноутюбінг біля Львова.

Хоч це і зимовий вид спорту, та під Львовом він доступний у будь-яку пору року. Його полюбляє багато дорослих і дітей. Сноутюбінг передбачає катання на надувних санках навіть тоді, коли надворі немає снігу, адже використовується штучне осніження. Така розвага дуже весела й дарує багато яскравих емоцій. Через це комплекс «Уруру» часто відвідують разом із друзями та родиною – це чудова нагода розважитися та відпочити.

  1. Специфіка катання на тюбах
  2. Переваги тюбінгу Уруру
  3. Як доїхати до тюбінг парку?

Специфіка катання на тюбах

Якщо ви приїдете на тюбінг у Львові, вас чекатимуть добре підготовлені траси. Під час поїздки потрібно буде лягти на спину, а «ватрушка» на снігу підтримуватиме вас. Коли будете переносити тиск і вагу на стегна, то вдасться керувати рухом і їхати в потрібному напрямі. 

Зазвичай сани мають вагу до 20 кг і 1,35 м у довжину. Вони виготовляються з якісної тонкої гуми. Це еластичний і надзвичайно міцний матеріал. Тюб має тверде дно з пластику для додаткової безпеки та надійності. По боках розміщені ручки – завдяки їм легше дотримуватися рівноваги під час спуску на значній швидкості.

Вибирайте зручний спосіб катання. Це може бути траса для тюбінгу:

  • Сімейна. Вона простягається на 60 м. Одночасно по ній можуть з’їжджати 3 тюби.
  • Екстрим. Її довжина – 100 м, вона має 2 круті повороти.

Катання на надувних санках доступне для людей різного віку. Для цього не потрібно спеціально навчатися чи мати особливу фізичну підготовку. Така розвага цілком безпечна, тому обмежень немає. Тюбінгові гірки – це можливість урізноманітнити своє дозвілля. Наприклад, позмагатися з друзями на швидкість або подарувати собі й дітям нові незвичні враження.

Тюбінг у Львові.

Переваги тюбінгу Уруру

У парку розваг УРУРУ тюбінг дуже популярний, адже ця розвага проста легка та весела. Також вона має багато переваг:

  • тюби витримують і дітей, і дорослих;
  • траси мають нове сучасне покриття Neveplast;
  • на території можна припаркувати авто на спеціальних місцях;
  • ціни на тюбінг в парку УРУРУ – 250 грн (квиток на день), тому не потрібно сплачувати за кожну окрему годину;
  • ви можете відвідати інші місця для розваг за тим же квитком (комплекс «Уруру» пропонує полазити по сітках, прокататися на сухих гірках і поспостерігати за анімованими динозаврами, які світяться та видають звуки).

Катання на тюбах в парку розваг УРУРУ.

Як доїхати до тюбінг парку?

Він розташований поблизу Львова (12 км від окружної дороги). Вам потрібно їхати до відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів» за адресою Старе село, вулиця Лісова,14. Там і розташований тюбінг парк. Рухайтеся трасою Н09 у напрямку Бібрки.

Якщо ви не плануєте добиратися до парку на авто, можна сісти на будь-який автобус, який їде до Старого села. Виходьте на зупинці «Відники», а звідки трошки пройдіться. Катання на тюбах доступне у будь-який сезон. Парк «Уруру» чекає всіх дітей і дорослих, щоби подарувати круті враження від розваг.

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Куди поїхати на Новий рік з дітьми 2022Куди поїхати на Новий рік з дітьми 2022

І хоч надворі ще осінь, багато людей уже замислюється про новорічні свята. Де, як і з ким провести їх, аби отримати багато гарних вражень. Звісно, у часи пандемії дещо важко планувати дозвілля на Новий рік з дітьми. Та краще завчасно подбати про це, ніж шукати щось в останній момент.

Дитячий день народження у ЛьвовіДитячий день народження у Львові

Нам завжди хочеться бачити своїх дітей радісними та щасливими. Вони по-особливому чекають свят, адже знають, що отримають подарунки й багато гарних емоцій. Організувати святкування дитячих днів народжень – ще той виклик, адже треба врахувати багато нюансів. Та водночас це один із найяксравіших моментів у житті дорослих і дітей.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС